Första bilden på kärleksparet

NYHETER

Victoria och Daniel visade sina känslor öppet på fest i natt

1 av 5
bara ögon för varandra Efter midnatt drog sig kärleksparet, kronprinsessan Victoria och Daniel Westling, undan från festligheterna och alla vännerna ute på terrassen. Inne på strandrestaurangen J i Nacka fick de vara för sig själva. På Caroline Kreugers 25-årsfest blev Daniel för första gången presenterad för Victorias vänner. Här visade de öppet känslorna för varandra. Tidigare har de smugit med sin kärlek.

Nu vågar de visa sin kärlek öppet.

Kronprinsessan Victoria och pojkvännen Daniel Westling festade i natt på väninnan Caroline Kreugers 25-årskalas.

På dansgolvet kysste de varandra hela tiden.

För första gången visade Victoria upp sina känslor för Daniel Westling, 28.

De var gäster på Caroline Kreugers 25-årsfest för 92 personer på hamnkrogen J i Nacka strand utanför Stockholm.

Victoria är sedan länge bästis med Caroline Kreuger, en av Sveriges mest förmögna kvinnor, som tillsammans med sin lillasyster Charlotte har ärvt omkring 600 miljoner kronor.

Mötte Daniel i baren

Det var en strålande glad Victoria som anlände till festen vid 19.30-tiden.

Hon kom i sällskap med sin väninna Josephine Génetay och deras tjejgäng. Tjejerna skrattade och var på gott humör. Det syntes tydligt hur förväntansfull kronprinsessan var. Och inte undra på. Hennes nya kärlek, den personlige tränaren Daniel Westling, väntade redan i baren. När paret träffades gav de varandra en kort men varm blick. Sen gick Victoria och hälsade på de övriga gästerna.

Victoria och Daniel har varit ett par i flera månader. De träffades när Daniel var personlig tränare åt Victoria på det exklusiva gymmet Master Training i Stockholm. På söndag finns också Daniel vid Victorias sida när hon fyller 25 år.

Prinsessorna sjöng

Efter välkomstdrinken på terrassen serverades middagen. På födelsedagsmenyn stod italienskt kallskuret, marulk och tapas med pannacotta till efterrätt.

Under allsången klämde Victoria i för fulla muggar. Precis som prinsessan Madeleine. Lillebror Carl Philip tog det lite lugnare, men senare under natten släppte han loss på dansgolvet med sin flickvän Emma Pernald.

Andra gäster på festen var Victorias nära vänner Martina Gahn, Caroline Svedin och Anders Höberg.

Kändistätt på festen

Gästlistan var stjärnspäckad med namn som artisten E-Type, festfixaren Micael Bindefeld, Robinson-Jan Dinkelspiel och konstnären Ernst Billgren.

Temat för festen var Hawaii. Stora palmer hade rests kring restaurangen och gästerna var klädda i färgsprakande skjortor med blomsterkransar kring halsarna. Victoria bar en vit topp, beige kjol och hade en vacker blomma i håret.

Caroline Kreuger sjöng karaoke och Victoria skrattade så hon såg helt matt ut. Sen blev det liveuppträdanden på scenen utanför. Societetsungdomarna jublade över framträdandet.

Pussades på golvet

Victoria var en av de första ut på dansgolvet. Hon drog snabbt med sig pojkvännen Daniel längst fram till scenen.

Paret viskade, småpussades och skrattade hela tiden.

Vid ett-tiden i natt tittade Victoria och Daniel varandra djupt i ögonen innan de kysste varandra på riktigt.

Tidigare har Victoria svarat på frågan om hon vill gifta sig med en kunglig eller en man av folket:

- Bara jag blir kär och lycklig så spelar det absolut ingen roll.

Daniel Nyhlén