Ted, 23, byggde grill av populära figuren

”Folk slänger saker, jag ser möjligheter”

När Ted Lillevold fick syn på en gammal kompressor i garaget fick han en idé. Istället för att låta den åka till tippen byggde han en grill som ser exakt ut som en minion.

– Många bara slänger saker, jag försöker att se möjligheter istället, säger han.

Ted Lillevold, 23, från Borlänge kan ha byggt sommarens finaste grill. Den liknar nämligen en minion, en figur från ”Dumma mej”-filmerna men som även fick en egen film år 2015. Idén kom till Ted när han hittade en trasig kompressor i sitt garage.

”Försöker se möjligheter istället”

Han såg den trasiga kompressorn och tyckte den påminde om formen på en minion och med sommaren på ingång bestämde han sig.

– Många bara slänger saker, jag försöker att se möjligheter. Jag har byggt en del saker de senaste två åren och kände att jag skulle behöva en grill nu när sommaren är på väg. Den där kompressorn liknade en minion, det var så jag kom på idén.

Gör succé på internet

Efter att Ted färdigställt grillen och målat den lade han upp bilden på den i Facebookgruppen Återbruka mera där den gjort succé. Sedan han lade upp den i lördags har bilden fått över 7 000 reaktioner och har delats över 300 gånger.

”Åh en sån skulle jag vilja ha. Den är ju alldeles underbar”, lyder en av kommentarerna.

”Finaste grillen jag någonsin sett!” står det i en annan kommentar.

”Detta var det bästa jag någonsin skådat! Jag måste ha en sån här! Ska tjata på min man. Jag gråter, vet inte om det är av lycka eller svartsjuka”, lyder en tredje kommentar.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN