Aftonbladet Daily

Därför fortsätter skandalerna på TV4

DAILY "De stoppar huvudet i sanden"

Av: 

Jenny Ågren

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Det har återigen stormat rejält kring TV4. En av kanalens stora profiler, Anders Öfvergård har fått sparken efter att ha betett sig olämpligt på en fest med produktionen han jobbat med.

Men, det är inte första gången som en programledare på kanalen fått lämna efter att ha betett sig olämpligt. De senaste åren har vi sett både Martin Timell och Paolo Roberto lämna kanalen efter stora skandaler.

I det här avsnittet av Daily så kommer vi försöka reda ut varför TV4 hamnar här gång på gång, vad gör det med kanalens anseende och vad behöver man göra för att inte hamna här igen?

Gäst: Tobbe Ek, nöjesreporter på Aftonbladet.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS EXTERN LÄNK

Stötta Rosa bandet med en vacker bukett – skicka ett blombud till någon här

Interflora


Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE

Kunde någon annan än Putin vinna?

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Jenny Ågren

Tobbe Ek

Martin Timell

Anders Öfvergård