Ännu en kvarleva hittad i Eksjö

NYHETER

En privatperson hittade förra veckan vad man tror är en del av en människorkropp i ett skogsområde i Eksjö. Idag gjorde en polispatrull i området ännu ett makabert fynd.

– Ytterligare delar av en kropp har hittats idag, säger polisens presstalesperson Hanna Andersson.

Foto: Google maps
Polisen hittade delar av en kropp i Eksjö.

Måndag 12 juni blev polisen kontaktade av en privatperson som trodde sig ha hittat en del av en människorkropp i ett skogsområde i centrala Eksjö. Sedan dess har polisen gjort sökningar i området, bland annat med hundpatrull. Det var just en hundpatrull som idag, en vecka senare, gjordes ännu ett fynd i samma område.

– Idag hittade man ytterligare fynd som man tror kan kopplas till kvarlevan man hittat tidigare, säger Hanna Andersson.

”Inte säkert att de har ett samband”

Fyndplatsen har spärrats av för undersökning och själva fyndet har, liksom det som hittades för en vecka sedan, skickats till Rättsmedicinalverket för analys.

– Innan undersökningen är klar man kan man inte säga med säkerhet om de här två fynden har ett samband, säger Hanna Andersson.

Redan förra veckan inleddes en förundersökning som inledningsvis har brottsrubriceringen mord. Kvarlevorna tros ha legat på platsen en längre tid och man vill ännu inte gå ut med av vilken typ de är. Polisen undersöker vilka personer som anmälts som försvunna i området.

ARTIKELN HANDLAR OM

Eksjö