Kvinna fick sitt barn utskuret från magen

1 av 3
NYHETER

En gravid kvinna attackerades av en annan kvinna, 34.

Angriparen knivskar det blivande mamman svårt i magen och tog ut hennes ofödda barn.

– Jag är gravid. Hon skar mig i magen, jag är rädd, säger den attackerade kvinnan i ett larmsamtal.

Det fruktansvärda attacken inträffade i onsdags i amerikanska Longmont i Colorado. De två kvinnorna hade då stämt träff hemma hos 34-åringen för att titta på barnkläder som hon lagt upp en annons för på köp- och säljsidan Cragislist.

Hemma hos 34-åringen utvecklade sig snabbt det hela till en mardröm. Hon gick med en kniv till våldsam attack mot den i sjunde månaden gravida kvinnan och skar ut hennes barn, rapporterar den lokala NBC-stationen 9News.

En stund senare dök den 34-åriga kvinnan upp på ett sjukhus i närheten med den då avlidna bebisen. Hon hävdade att hon fått missfall.

Skuren och slagen

Den attackerade kvinnan lyckades att slå larm och hörs i det inspelade samtalet säga att hon attackerades och är rädd. Larmoperatören märker att kvinnan pratar svagt och säger att hon måste hålla sig vaken.

Polis anlände till 34-åringens hus och kunde då höra det kvinnliga offret skrika inifrån. Hon fördes till sjukhus med skärsår från både kniv och glas. Enligt källor till 9News ska hon också ha blivit slagen.

Kvinnan kommer själv att överleva, men det är inte känt exakt vilka skador hon fått.

Mordförsök och dödsvållande barnmisshandel

Polisen utreder fortfarande vad som kan ha fått 34-åringen att utföra den hemska attacken och det är inte heller fastställt om någon mer person befann sig i huset vid brottstillfället.

Den 34-åriga kvinnan sitter nu häktad och kommer att åtalas för mordförsök, misshandel och dödsvållande barnmisshandel.

Polisen har försökt få det konto som den misstänkta kvinnan använt på Craigslist fryst.

– Vi har gjort en förfrågan till Craigslist. Vid den här tidpunkten vill inte säga så mycket mer eftersom vi inte vill att kontot plockas ner, säger polischefen Jeff Satur.

ARTIKELN HANDLAR OM

Craigslist

USA

Brott