Singel-Hanna: I min dröm föder jag ett monster

NYHETER

Tjejerna brunchar hos mig och vi diskuterar året som gick. Jag försöker komma på något negativt som hänt mig 2006 men lyckas inte. Inser att jag måste vara en väldigt lycklig person. Men bestämmer mig ändå för att under 2007 förändra det som stör lyckan.

Jag tänker inte vara singel ett år till. Jag närmar mig 30. Jag tror det är svårt att hantera både rullator och barnvagn på samma gång. Och det vore grymt skönt att slippa frågan om jag träffat någon. Förut har det inte stört mig. Men när jag ser bekantskapskretsen krympa, magarna växa och lägenheter bytas till större så är det svårt att inte påverkas.

Ibland drömmer jag mardrömmar om att jag också är gravid. Jag har inte vetat om det, vet inte vem pappan är, och har druckit hela graviditeten. När det är som värst föder jag fram monster. Jag berättar om det för de andra och det visar sig att jag inte är ensam. Det är tydligen ett vanligt fenomen hos obundna tjejer som närmar sig 30.

Innan tjejerna går hemåt konstateras att vi har den i särklass bästa relationen. Men lovar att vi ändå successivt ska byta ut varann mot män. Och visst, jag kan börja. Monster, någon?

Singel-Peter: Tantratrekant är inte okej