Nyheter

Stod i duschen – då satte sig kuslig man vid köksbordet

Av: 

John Granlund

NYHETER

Kvinnan scrollade igenom sina mobilbilder när hon gjorde en kuslig upptäckt.

En okänd man hade tagit en bild på sig själv – vid hennes köksbord.

– Jag tror att fotot togs när jag var i duschen, säger hon.

Kvinnan är i 30-årsåldern och beskriver för tidningen Daily Mail att hon aldrig har sett mannen förut.

På bilden syns hur den skäggige och skallige mannen har fotograferat av sig själv i en spegel samtidigt som han lugnt sitter vid kvinnans köksbord.

– På bilden ser det ut som att han är van med att röra sig i mitt hem. Jag visade den för vänner och familj och de är fullständigt skräckslagna, säger hon till Daily Mail.

Handväskan finns på bilden

Kvinnan är övertygad om att mannen har tagit sig in i hennes hus i brittiska Plymouth samtidigt som hon själv var där. Bilden är nämligen tagen med hennes egen mobiltelefon som hon alltid bär med sig. Dessutom syns hennes handväska på bilden - ett föremål som kvinnan uppger att hon alltid bär med sig om hon lämnar hemmet.

– Jag tror att fotot togs när jag var i duschen, säger hon.

Hon uppger för Daily Mail att upptäckten av den kusliga bilden gjordes först 20 dagar efter att fotografiet togs. Hon säger nu att hon inte kommer att kunna känna sig säker i sitt hem förrän mannen gripits.

Kan ha stulit chips

– Varje gång jag hör ett litet ljud rycker jag till, säger hon.

Samtidigt konstaterar kvinnan att mycket tyder på att mannen inkräktat i hennes hem vid ett flertal tillfällen tidigare. Innan bilden upptäcktes försvann flera förpackningar med chips och kakor från skafferiet - stölder som den mystiske mannen måste ha begått enligt kvinnan.

– Det mest obehagliga är att han inte har tagit något av värde. Det gör mig nervös. Jag vill veta vem han är och varför han tog sig in i mitt hem.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu smygstartar rean hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert: