Nu hyllar britterna Victorias muskler

Av: Jenny Alexandersson

Publicerad:
Uppdaterad:
Kronprinsessan och Harriet Andersson besökte båda utställningen om Ingmar Bergman på Barbican i London.
Kronprinsessan och Harriet Andersson besökte båda utställningen om Ingmar Bergman på Barbican i London.

Victoria är redan i toppform inför bröllopet.

De hårda träningspassen med Daniel i gymmet har gjort henne snyggare än någonsin.

Nu hyllas Victorias träning i England.

Foto: Foto: STELLA PICTURESVictorias visade sina vältränade armar på The Guildhall i London i onsdags.

I torsdags besökte kronprinsessan Barbican i London för en temakväll om Ingmar Bergman. Journalister på plats konstaterade att Victoria är väldigt vältränad. Nu hyllas hennes bröllopsform på brittiska Vanity Fairs hemsida. Man ger samtidigt en känga till prinsessa Beatrice, dotter till Fergie, som regelbundet hånas i pressen för sina kurvor.

”Kan ge träningstips”

”Prinsessan Beatrice kan ju alltid fråga den svenska kronprinsessan Victoria om träningstips. (...) Det råder ingen tvekan om att kronprinsessan är i fantastiskt fin form, hennes blivande make var tidigare hennes personlige tränare”.

– Kronprinsessan har aldrig sett så lycklig och hälsosam ut. Hon kommer att bli en vacker kunglig brud, säger Joe Little, chefredaktör på Majesty magazine.

Men det är inte bara engelsmännen som gillar kronprinsessans nya look.

– Victorias lycka gör henne vacker. Hennes ben är jättesnygga, men hon får inte blir för muskulös som Stéphanie av Monaco eller för mager. När prinsessan Diana gifte sig gick hon ner mycket i vikt och det skapade problem när man sydde hennes brudklänning, säger Lena Lutaud på franska Le Figaro.

Kronprinsessans fina form kan hon tacka Daniel för. Han har skapat ett skräddarsytt träningsprogram med både kondition och styrka till Victoria.

Hon får jobba hårt

– Så vältränade armar får man inte gratis. Victoria har jobbat hårt på sin form. För att få definierade muskler måste man köra hård styrketräning kombinerat med kondition för att minska underhudsfettet. Det krävs även att man håller en strikt kosthållning, maten är halva framgången, säger Elin Wennman, personlig tränare på World Class.

Jenny Alexandersson.

Jag har rest utomlands många gånger med kronprinsessan och hon tränar ofta i hotellens träningslokaler. Eftersom hon är morgonpigg kan man se henne i gymmet redan vid sjutiden. Victorias träning har alltid handlat om att må bra. Men självklart vill hon vara i toppform vid bröllopet!

Publicerad: