Nyheter

Tre barn hittades i bagageutrymme

NYHETER

Massivt polisuppbåd letade efter pojkarna i två dagar

I två dagar letade ett massivt polisuppbåd efter de tre försvunna pojkarna. Ingen visste att de låg döda i bagageluckan på en av pappornas bil.

Daniel Agostos pappa, David Agosto, kollapsar i en väns famn efter ha funnit sin son död.
Daniel Agostos pappa, David Agosto, kollapsar i en väns famn efter ha funnit sin son död.

Tre pojkar försvann spårlöst i Camden, New Jersey, USA efter att de setts leka på gården. Frivilliga delade ut flygblad med barnens bilder. 150 poliser och brandmän vände upp och ner på staden, de finkammade skogarna i närheten och letade i övergivna hus och ödetomter, utan att finna ett spår efter barnen. Efter två dagar slutade eftersökningarna på samma ställe där de börjat - på gården, uppger AP.

Hittade sonen i bagageluckan

David Agosto öppnade bagageluckan på sin gamla bil som stått oanvänd i tre månader och gjorde det fruktansvärda fyndet. I bilen låg hans 6-årige son Daniel, dennes vän 5-årige Jesstin Pagan och 11-årige Anibal Cruz. Alla tre var döda.

– Jag såg honom öppna bakluckan och han började skrika. Sedan kollapsade han, berättar familjen Agostos granne.

– Obuktionen av barnen och undersökningen av bilen är klar och det föreligger inget brott bakom dödsfallen, säger åklagaren i Camden, Vincent Sarubbi.

Bilen hade genomsökts

Han säger också att fallet nu har fler frågor än svar. Inte bara hur pojkarna hamnade i bakluckan på bilen, utan också varför ingen hittade dem tidigare. Bilen hade sökts igenom men ingen hade tittat i bagageluckan.

– Det är en tragedi. De var här hela tiden. I går stod vi här och frågade oss, var de kunde vara och hela tiden så fanns de här, säger 25-åriga Melissa Martinez.

Therese Holmberg

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter