Restaurangägare sparkade sonen – efter hånet på kvittot

1 av 2 | Foto: Kvittot.
NYHETER

Dillon Arnold var ute och tog några öl med sina vänner.

Då blev han tjockishånad av servitören, som är son till barägaren.

Nu har restaurangägaren sparkat sonen, skriver CNN.

I helgen var Dillion Arnold från Warwick i den amerikanska delstaten Rhode Island ute och roade sig med sina vänner. Men kvällen fick en dyster vändning när han hade betalat för sina öl och synade kvittot. I stället för Dillions namn hade servitören skrivit "Tjockis" på kvittot.

Sparkade sin son

Dillon Arnold tog då en bild på kvittot och skickade till restaurangens Facebooksida. Restaurangägaren Tony Ambrosio svarade kort efter att han hade fått reda på vad som hade hänt.

Vi ber verkligen om ursäkt för det som hände i går kväll. Det var minst sagt väldigt oprofessionellt. Vi tar fullt ansvar för det som hände och vill gottgöra dig", skrev han.

Sedan sparkade han sin son och meddelade honom att han inte längre är välkommen i restauragens lokaler.

– Det här är inte vad jag lär mina barn. Det spelar ingen roll om det är anställda eller mina barn, jag håller alla ansvariga, säger Tony Ambrosio enligt CNN.

”Rättvisa har skipats”

Enligt CNN har både Tony Ambrosio och hans son hört av sig till Dillion Arnold för att be om ursäkt, men han vägrar att prata med dem. Han har dock uttalat sig på Facebook.

Jag försöker inte få Allstars (restaurangens namn, reds.anm) stängd eller vandaliserad eller nåt. Rättvisa har skipats och det är bra så”, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA