Här flyr barnen från skräckfamiljens hus

NYHETER

Föräldrarna har blivit kända över världen som Skräckföräldrarna.

De har åtalats för att hållit sina 13 barn inlåsta, utsatt dem för tortyr och låtit dem svälta i hemmet.

Nu sprids en övervakningsfilm som visar hur flera av barnen lämnar huset.

1 av 7 | Foto: REX
Familjen Turpin.

Skräckföräldrarna David och Louise Turpin avslöjades efter att ett av deras tretton barn, deras äldsta dotter, lyckades rymma genom ett fönster.

När polis tagit sig in i huset hittades flera av barnen utsvultna och fastkedjade vid sina sängar.

Nu sprids en video som visar hur flera av barnen flyr från huset där de hållits inlåsta. Det är en övervakningskamera hos en granne som fångat ögonblicket.

I klippet syns hur flera personer kommer fram runt familjens silvriga kombi. En person bär på ett litet barn, och strax därefter kommer en person springandes. Senare visas hur de leds bort av poliser.

Efter att föräldrarna greps och barnen, som egentligen är i åldrarna 2 till 29 år, togs om hand har myndigheterna berättar mer om missförhållandena. Barnen ska i vissa fall nekats att använda toalett och vissa var så pass avskurna från samhället att de inte förstod vad det innebär med poliser eller medicin.

Nu har hundar skickats in i huset för att i hemmet söka efter kroppar efter barn som inte överlevt föräldrarnas behandling. Barnen kommer troligen att behöva flera års terapi, enligt experter i psykologi, skriver Daily Mail.

Förra veckan var föräldrarna i rätten. De åtalas på 40 olika punkter, bland annat för tortyr, för att ha hållit barnen inlåsta och för flera fall av övergrepp. Fadern David Turpin åtalas även för sexuella övergrepp mot ett barn under 14 år.

Dagens tre toppnyheter 00:26
ARTIKELN HANDLAR OM

Brott