Villa med spaavdelning toppar klicktoppen i Uppsala – igen

En renoverad villa med inomhuspool toppar klicktoppen i Uppsala för andra veckan i rad.

Den har även bastu – precis som de andra fyra husen på topp-fem-listan.

Skärfältens, Uppsala.
Skärfältens, Uppsala.

1. Skärfältens, Uppsala

Pris: 7 750 000 kronor. Antal klick: 16 550. Mäklare: Fastighetsbyrån.

Vi hittar den mest klickade bostaden, som är på 265 kvadratmeter, i närheten av Söderby Golfklubb, en kvart från centrala Uppsala. Huset som är från 1952 byggdes om på 80-talet och rymmer numera åtta rum, fördelat på två plan. I huset hittar vi bland annat en spaavdelning med inomhuspool och bastu, ett vardagsrum med öppenspis, ett allrum, ett kök med matrum, fem sovrum, två badrum och en toa.

Vänge, Uppsala.
Vänge, Uppsala.

2. Vänge, Uppsala

Pris: 4 495 000 kronor. Antal klick: 6 927. Mäklare: Svensk fastighetsförmedling.

Även den näst mest klickade bostaden, en 2,5-plansvilla från 1935, har pool, liksom spabad, bastu, gillestuga och garage på tomten. Huset hittar vi en knapp kilometer utanför Vänge, 20 minuter från centrala Uppsala. Det är på 153 kvadratmeter och rymmer sex rum. På entréplan finns vardagsrum, kök, två sovrum, badrum och ett inglasat uterum. På övervåningen finns ytterligare ett badrum med bastu, ett allrum med öppen spis och ett hobbyrum. En trappa upp finns två sovrum till.

Almunge, Uppsala.
Almunge, Uppsala.

3. Almunge, Uppsala

Pris: 3 250 000 kronor. Antal klick: 5 718. Mäklare: Stad&land.

Den tredje mest klickade bostaden, en tvåplansvilla från 1930, ligger utanför Almunge 35 minuter från centrala Uppsala. Huset är på 252 kvadratmeter och rymmer sju rum. På entréplan hittar vi bland annat ett vardagsrum med öppenspis, ett kök, sovrum, allrum, badrum, tvättstuga och uterum. En trappa upp finns fyra sovrum och ett badrum med bastu. På tomten finns även ett gästhus med förråd, ett dubbelgarage med förrådsdel och en vedbod.

Bergsbrunna, Uppsala.
Bergsbrunna, Uppsala.

4. Bergsbrunna, Uppsala

Pris: 4 195 000 kronor. Antal klick: 5 334. Mäklare: Notar.

Den fjärde mest klickade bostaden, en tvåplansvilla från 1958, ligger en kvart från centrala Uppsala. Huset som är på 122 kvadratmeter rymmer fem rum. På entréplan finner vi ett kök med matplats, ett vardagsrum, två sovrum, ett allrum, ett badrum och en inglasad altan. En trappa ner finns ytterligare ett badrum med bastu, en verkstad, tvättstuga och garage.

Björklinge, Uppsala
Björklinge, Uppsala

5. Björklinge, Uppsala

Pris: 3 795 000 kronor. Antal klick: 5 168. Mäklare: Widerlöv&co

Den sista bostaden på listan, en tvåplansvilla från 1974, ligger i närheten av Långsjön, knappt en halvtimme från centrala Uppsala. Huset är på 142 kvadratmeter och rymmer sju rum. På entréplan finns bland annat ett kök med matplats, ett vardagsrum, två sovrum och ett badrum. En trappa upp finns tre sovrum och en toa. På källarplanet finns även en gillestuga, en tvättstuga och en bastu med intilliggande dusch. På tomten finns också ett garage.

Publisert:

LÄS VIDARE