Singel-Peter: ”Vaknade upp med tjej jag inte visste namnet på”

NYHETER

Jag går på kalaset med en stor Mickey Mouse-brandbil i famnen.

Kompisens son fyller ett och jag går för att träffa gamla vänner som jag träffar alldeles för sällan numera, de är jämngamla med mig eller till och med yngre.

Men alla har barn och ingen av dem vaknade i lördags efter ett fylleslag på stan med en tjej i sängen som de inte visste namnet på. Jag säger inte ens att jag gjorde det, det passar dåligt in bland snack om dagis, nya Imacen kontra pc, hotellservice i Filippinerna och gårdagens landskamp i fotboll. Mer kaffe? Visst.

Söndagskvällen puttrar trivsamt på och när jag promenerar hem tänker jag att jag borde ringa den där tjejen som jag vaknade med i går.

Hon var ju söt, och efter några härliga förmiddagstimmar i sängen visade det sig att hon hade kanonutbildning och bra jobb, som jag i och för sig inte förstod så mycket av. Finansgrejer. Inte min starkaste sida. Kort sagt, hon verkade vara en väldigt vettig tjej. Men frågan som gnager är, hur fan kunde hon gå hem med mig, en kille hon inte känner, i det tillståndet? Jag var ju bedrövligt berusad. Det måste vara nåt fel på henne.

Eller är det bara mig det är fel på, som vanligt?

Singel-Hanna: ”Jag är så svulten – syftar inte på hunger”