Prinsessan Madeleine: ”Ingen kris i förhållandet”

avCarina Bergfeldt

Hovet tillbakavisar uppgifter att prinsessans bröllop är i fara

1 av 3 | Foto: Ulf Höjer
ELAKA RYKTEN Ingen fnurra på tråden. ”Efter sju år är de helt säkra på varandra och jag vet att båda längtar efter bröllopet”, säger Jenny Alexandersson.

Tidningsuppgifter gör i dag gällande att prinsessan Madeleines bröllop skulle vara i fara.

Helt fel, enligt hovet.

– Det stämmer inte, hälsar den blivande bruden via hovets presschef, Nina Eldh.

Uppgifter i media har hävdat att det råder en ”akut kärlekskris” mellan prinsessan Madeleine och hennes blivande make, Jonas Bergström.

”Inget nytt”

Det har till och med spekulerats om att bröllopet skulle ställas in, alternativt skjutas upp.

– Att de eventuellt kommer att gifta sig 2011 är inget nytt. Hovet har varit öppna med att Madeleine och Jonas fortfarande funderar på om de vill ha ett vinterbröllop 2010, eller ett vårvinterbröllop 2011, säger Aftonbladets hovreporter, Jenny Alexandersson.

Madeleine dementerar

Enligt tidningsuppgifterna ska paret genomgått en kris under en längre period. Men när Aftonbladet kontaktar hovet dementerar prinsessan Madeleine ryktena.

– Uppgifterna stämmer inte, hälsar hon via hovets presschef, Nina Eldh.

Längtar till bröllop

Och enligt Aftonbladets hovexpert, Jenny Alexandersson, tyder allt på att paret istället har det bättre än någonsin.

– Madeleine och Jonas fick vänta lika länge som Victoria och Daniel på att förlova sig. Efter sju år är de helt säkra på varandra och jag vet att båda längtar efter bröllopet. Hela hösten och vintern har de planerat för sitt gemensamma liv och det finns ingen fnurra på tråden mellan dem.

Romantisk

Hon avslöjar att paret också garanterat firar Alla hjärtans dag på ett speciellt sätt.

– Jonas är väldigt romantisk av sig och överraskar ofta Madeleine med middagar och kärlekssemestrar. Så har det varit ända sedan de träffades. Den första dejten var på en romantisk pastarestaurang på Östermalm och Jonas hade planerat kvällen in i minsta detalj. Madeleine föll som en fura.