God morgon! Det här hände medan du sov

avHans Österman

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Trumps nya besked: ”Rullar på fint”

Kim Jong-Un är inställd på att träffa Donald Trump, hälsar Sydkoreas president Moon Jae-In. Och USA-presidenten säger att förberedelserna för ett toppmöte med Nordkoreas diktator nu åter "rullar på väldigt fint".
Läs hela artikeln

Loftgång rasade – åtta till sjukhus

En sektion i en loftgång på ett studentboende i Karlstad gav vika under en årlig universitetsfest.
– Det kom på en låt och folk började hoppa. Då rasade de ner, säger ett ögonvittne.
Åtta personer fördes till sjukhus.
Läs hela artikeln
17-åring skjuten från skåpbil

Våldsamt slagsmål på flygplan – polis mötte vid landning

Slagsmål utbröt på en SAS-flight från Grekland till Göteborg. I väntan på landning fick de två männen hållas isär av passagerare ombord på planet - som möttes av polis på Landvetter.
– Det har slutat med en anmälan om misshandel och luftfartssabotage, säger Andreas Odén vid polisen i Göteborg.
Läs hela artikeln

Bianca slår tillbaka efter galakritiken

Bianca Ingrosso kammade hem tre, ärofyllda priser på Guldtubengalan. Nu passar hon på att ge en känga till de som varit kritiska till om hon ens platsade bland de nominerade.
– Det har känts som att jag knappt velat komma upp på scenen för att folk kanske inte välkomnat eller unnat mig det här, säger Bianca Ingrosso till Nöjesbladet.
Läs hela artikeln
Alla vinnarna på guldtubengalan

Ronaldos kryptiska svar i natt: ”Besked inom några dagar”

Först tog han sin tredje raka Champions League-titel med Real Madrid. Sedan hintade Cristiano Ronaldo om en flytt från den spanska huvudstaden.
– Det har varit underbart att spela för Madrid. Jag kommer låta fansen veta vad som händer härnäst inom några dagarna, säger Ronaldo till Bein Sport.
Läs hela artikeln
Läkarnas besked efter tårarna: God chans till VM-spel
SIMON BANK: Har aldrig sett en ensammare människa

Miljardärens lyxjakt ”Skat” i Stockholm

Lyxjakten ”Skat” har lagt till i Stockholm. Fartyget – med tillhörande helikopter – ägs av Microsoftmiljardären och rymdturisten Charles Simonyi, 69.
Läs hela artikeln

Än finns hopp för Socialdemokraterna

ANDERS LINDBERG: Lena Hjelm Wallén är förmodligen partiets mest lojala arbetare i vingården – någonsin. Att hon offentligt kommenterar en valrörelse är inget mindre än en intern politisk jordbävning.
Om Stefan Löfven vill ha en chans i höst måste han byta ämne nu. Vårt förslag är ett nytt valbudskap i tre behändiga punkter,
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!