"Jag tror att mitt infektionsförsvar räcker"

Därför ska Annika Dahlqvist inte vaccinera sig mot svininfluensan

Läkaren Annika Dahlqvist tänker inte vaccinera sig. Hon tror att hon kan skydda sig genom att äta bra. Och hon misstänker att vaccinationsfabrikanterna står bakom "hysterin".

Mot. Annika Dahlqvist.
Mot. Annika Dahlqvist.

"Jag tycker inte att man ska vaccinera sig. I så fall de som är i riskgrupperna, de gamla och hjärt- och lungsjuka.

Det sägs att en del blir väldigt sjuka och det har rapporterats om dödsfall. Så det är en bedömning man måste göra själv."

Äta bra

"Äter man bra, och d-vitamin och omega-3 så bör man ha ett så bra infektionsförsvar så att man inte behöver vaccinera sig.

Vi känner att vi får mycket bättre infektionsförsvar genom att äta LCHF, low carb high fat. Vi blir mindre förkylda och tror att vi har ett bättre försvar.

Många håller med mig och andra tycker att det är oansvarigt att jag säger så här."

Fruktansvärda konsekvenser

"Biverkningarna vet vi ingenting om. Det är ett nytt vaccin som inte är utprövat. Det kan få fruktansvärda konsekvenser som kan visa sig sen.

Man kan misstänka att hela hysterin kan vara stöttad av vaccinationsfabrikanter. Det vet man inte men man kan misstänka att det är så."

Slöseri med pengar

"Jag tycker det är fruktansvärt med massvaccineringen. Det är beställt så att det ska räcka till alla. Det kommer ändå vara jättemånga som inte vaccinerar sig, såna som är skeptiska till vaccinationer överhuvudtaget och många tror att man blir sjuk av det. Jag har hört att många tror att svininfluensan inte blir speciellt allvarlig och hellre blir sjuka än vaccinerar sig.

Det blir ett stort slöseri med pengar om bara hälften vaccinerar sig."

Använda munskydd

"Blir man smittad får man väl hålla sig lite från folk. Man behöver inte vara ute och flänga när man är sjuk. Ska man vara ute kan man ha munskydd så skyddar det lite."

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN