Sommar i P1 2015

Precis allt är ”fantastiskt”

Av: 

Karin Ahlborg

NYHETER

Är någon sugen på ett rekordlångt reklaminslag?

Ratta in Leila Lindholms sommarprat, för all del.

Leila Lindholm sommarpratade i P1.
Leila Lindholm sommarpratade i P1.

Jag missade att räkna men skulle tippa på att Leila Lindholm använder orden ''inspirera'' och ''inspiration'' ungefär 200 gånger i sitt ''Sommar'' i P1 och det är djupt ironiskt eftersom det är det minst inspirerande sommarprat jag någonsin hört.

Efter en timme och tjugosju minuter känns det som om man proppat i sig hela hennes hjärta, som hon själv beskriver som ''stort och varmt med mycket fluff i - som en prinsesstårta''.

Allt, precis allt, är fantastiskt: hon är fantastiskt, mormor var fantastisk, farmor var fantastisk, mamma är fantastisk, Marcus Samuelson var en fantastisk mentor.

De uppenbarligen små guppen på Leila Lindholms livsresa; som att pojkvännen i New York har en ny flickvän när hon flyttar dit, att hon inte träffar sin biologiska pappa förrän i vuxen ålder, att mormor dör berättas lika käckt som recepten ur hennes nya kokbok, tipsen ur hennes nya inredningsbok och hennes egendesignade köksprylar som hon säljer i sina egna, nya butiker

Hennes böcker har sålts till 15 länder, hon brukar åka till London för att göra intervjuer, hon är numera petig med val av hotell.

Leila Lindholm är stark och självständig, hon äter alltid fräsch och nyttig mat, har hittat på en nyttig och superfräsch glass på frysta ärter och blir varm av glädje när hon inspirerar andra med sina recept, sina inredningstips eller köksprylar.

Har jag glömt något?

Nej, det var nog hela programmet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför el och sänk din elkostnad på några få minuter via Compricer nu!

Compricer

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Sommar i P1 2015