Nyheter

Pojke halshuggen av berg- och dalbana

Av: 

Johan Arkert

NYHETER

Skulle hämta sin keps

Polisen underättar media om dödsolyckan.

En 17-årig pojke blev halshuggen av en Batman-inspirerad berg- och dalbana i Austell, Georgia USA på lördagen.

Pojken ska ha tappat sin keps och klättrat över två stängsel för att hämta den när åkattraktionen träffade honom med full kraft, rapporterar nyhetsbyrån AP.

Batman-banan på nöjesparken Six Flags i Georgia var i gång och färdades i en hög hastighet när pojken träfffades i huvudet. Han dog omedelbart.

Enligt vittnen klättrade 17-åringen in på det avspärrade området tillsammans med en kompis för att hämta en mössa som han tappat när han själv åkte Batman-banan. Hans kompis klarade sig helt oskadd och ingen av de som färdades i åkattraktionen ska heller ha skadats.

Andra dödsfallet

Det är inte första gången som Batman-banan skördar ett dödsoffer. I maj 2002 dödades en anställd på nöjesparken. Även han befann sig innanför säkerhetsavspärrningarna när han träffades av en av åkarnas dinglande ben.

Var där med sin familj

Den 17-åriga pojken besökte nöjesparken tillsammans med sin familj och flera medlemmar ur deras kyrka Oakey Spring Baptist Church. Av hänsyn mot familjemedlemmarna hålls berg- och dalbanan avstängd under söndagen men öppnas igen redan i morgon, måndag.

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA på barnkläder – 70% rabatt på märkeskläder

Kids Brand Store

Publisert: