"En skägglinje gjorde stan raggningssjuk"

Publicerad:
Uppdaterad:
Neil Strauss gjorde oss sjuka.
Foto: peter wixtröm
Neil Strauss gjorde oss sjuka.

Galnaraggningssjukan har härjat i stan.

Den spred sig pandemiskt på krogarna runt Stureplan i början av förra veckan. Allt i samband med att ”The Game” släpptes på svenska.

Plötsligt navigerade sig folk på fullaste allvar genom Stockholmsnatten med hjälp av amerikanska raggningstips. Dessutom från en man med både solariebränna och obehagligt tunnstylade skägglinjer. Men kanske slumpade det sig så att en och annan KTH:are med tveksamt självförtroende lättare fick ragg med hjälp av trolleritrix och tvetydiga bekräftelseposer.

Man vet inte.

Raggningsbacklashen var dock oåterkallelig redan på onsdagseftermiddagen.

Lagom till torsdagsnatten beräknar Barflugan att så gott som alla raggningsförsök avbröts abrupt. Med ett hånskratt och tillhörande ”Har du sträckläst ’Spelet’ eller?”. Hepp! Zapp! Tjoff!

Förfester har en mer raggningsfri prägel. Och att det är den bästa sortens fest står klart efter den andra upplagan av Diesels och Jungs exklusiva medlemshäng ”Stay Inn”. Barflugan väntar med spänning på haken med all generositet. Kanske är det så att köpa-jeans-hypnos kommer att ingå i nästa Stay Inn-tillställning? Det bör inte uteslutas faktiskt.

Allt verkar möjligt.

BAROMETERN

Barflugan

Publicerad: