Nyheter

Nekar kvinnan att ta med väskan – med absurd förklaring

Av: 

Miriam Bratt

De två kvinnorna skulle flyga från Chicago till New Jersey med United Airlines.
De två kvinnorna skulle flyga från Chicago till New Jersey med United Airlines.

NYHETER

Många har säkert stött på patrull vid flygplatsen när de har för stora väskor eller för hög vikt på bagaget. Men här möter Natalia, 27, och mamman Anna, 58, minst sagt personal av en det mer nitiska slaget.

Vad tycker du om den här vaktens bedömning?

Anna, 58, och hennes dotter Natalia, 27, skulle flyga mellan Chicago och New Jersey den 12 februari. De åkte med flygbolaget United Airlines men hamnade i luven med en mycket bestämd kontrollant. Mannen som arbetade på flygplatsen hävdade nämligen med bestämdhet att Annas handbagage var för stort.

Som tur var fanns en box på flygplatsen, som var till för att passagerare skulle kunna testa om deras väskor var godkända. Regeln lyder: Om väskan får plats i boxen är den godkänd på flyget, om den inte får plats så är den inte det.

Ganska enkelt? Nja, allt är en bedömningsfråga och mannen som kontrollerade väskan tog upp Annas väska – som först låg placerad i boxen – och visade att den inte gick att trycka ned från sidan. Därför menade han att de inte fick ta med sig väskan på flyget.

– En man kom fram, körde sin vaktbricka i ansiktet på mig och försökte sedan klämma in väskan från sidan, säger Natalia till SWNS.

Natalia filmar hela sekvensen där hon och mamman flera gånger försöker övertyga den bestämde mannen om att väskan faktiskt passar i boxen. Bråket fick även en stor publik och Natalia beskriver det som att folk stirrade på dem.

– Jag skakade och kände mig verkligen svettig och frustrerad. Min mamma började bli tårögd och det var en överväldigande situation. Jag har aldrigt blivit så respektlöst behandlad, säger hon till SWNS och fortsätter:

– Så till sist kom det fram en ansvarig person som testade väskan i måttet. Han konstaterade att den passade perfekt och förstod inte vad problemet var.

Efter att kontrollantens kollega kommit och konstaterat att mor och dotter hade rätt så fick de till slut komma med sitt flyg.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp startkit här

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Passagerare kastade sig ur flygplanet