Katten håller hand med ägaren – inför sista vilan

NYHETER

Bilden på katten Andrew som håller hand med ägaren Andrew Berhnhard inför den slutgiltiga resan till veterinären är antagligen det mest hjärtskärande du kommer se idag, skriver Buzzfeed.

Katten Andrew och ägaren Andrew Bernhard har hållit ihop i över 15 år. Den har sett honom gå igenom high school, college, universitet och fått se honom gifta sig.

– Andrew var min lilla pojke. Jag fick honom när jag gick i high school. Han var väldigt glad och utåtriktad från början. Det var därför han fick namnet Andrew. Han var min junior. Det känns riktigt fånigt i efterhand, säger Andrew Bernhard till Buzzfeed.

Men efter en tids sjukdom var Andrew tvungen att ta det tuffa beslutet att låta honom somna in.

– Han varken åt eller drack. Han slutade spinna och han var inte sig själv. Det hade varit själviskt att behålla honom bara för att jag inte ville förlora honom, säger Andrew Bernhard.

”Känns konstigt utan honom”

När han körde Andrew till veterinären för tog han en bild på honom som har blivit viral. På bilden sitter de gamla vännerna och håller hand för sista gången. Nu har Andrew fått somna in.

– Det känns fortfarande konstigt utan honom, så klart, men jag är glad att jag har min fru och mina hundar omkring mig. Jag hoppas att alla får chansen att ha en katt som Andrew någon gång i sina liv, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Katter