"Svennis är inte tillräckligt mycket man"

NYHETER

LONDON

Leende och avslappnad kom Nancy Dell"Olio i natt hem till parets lyxvilla i London.

Enligt italienska källor lämnade hon Svennis för att han inte var tillräckligt passionerad.

- Han är inte tillräckligt mycket man, ska hon ha sagt.

Foto: Nybliven singel Klädd i tajta skinnbyxor, leende och avslappnad anlände Nancy Dell'Olio i natt till parets lyxvilla i London. Enligt italienska källor lämnade hon Svennis för att han inte var tillräckligt passionerad som älskare.

Separationen till trots fortsatte Nancy Dell"Olio i går sitt liv som om inget hade hänt. Hon åt lunch med vänner på en exklusiv privat medlemsklubb i West End I London. Efter ett par timmar var hon tillbaka i huset igen för att ta det lugnt före nästa utflykt - denna gång på en lyxrestaurang.

Samtidigt väckte hennes och Sven-Göran Erikssons separationen stor uppmärksamhet både i England, Sverige och Svennis andra hemland - Italien.

Italienska nyhetsbyrån Ansa citerar en källa som bekräftar att det var Nancy som lämnade Svennis. Till källan ska Nancy också ha sagt:

- Svennis är inte tillräckligt mycket man.

"Mycket passionerat"

Nancy Dell"Olio ska också ha sagt om hennes och Svennis sex och ett halvt långa år förhållande:

- Det var mycket passionerat, åtminstone från min sida.

I Rom, där de två möttes då Svennis tränade Lazio, var paret länge det mest omskrivna och omtalade i stadens innekretsar. Den senaste tiden har rykten gått om att förhållandet varit på väg att spricka.

- Det har pratas ett tag och det har alltid varit en stormig relation, säger en av Svennis nära vänner i Rom till Aftonbladet.

Vännen, som även är väl bekant med Nancy, tror dock inte att det var Nancy som lämnade Svennis.

Trött på Nancy

- Han har varit trött på henne tidigare, men inte riktigt vågat lämna henne, han har en stor respekt för Nancys temperament, säger vännen och fortsätter:

- Vi har inte pratats vid på ett tag men om det nu är så att han låter henne tro att han hon lämnar honom så tror jag att det passar den käre Sven perfekt.

En annan, tidigare kvinnlig bekant till Svennis i Rom, säger att den lugne svensken och den eldiga italienskan sågs som ett mycket udda par redan då de blev kära.

- Jag umgicks mycket med Sven på den tiden och han förändrades väldigt efter att han träffat Nancy. Han fick en riktig smak för livet i lyx. Hon dominerade honom. Först var han helt hänförd, sedan blev han kuvad.

Inte förvånad

Aftonbladet talade i går kväll också med en av Svennis tidigare spelare i storklubben Lazio, som Svennis vann ligaguld med.

- Jag är mest förvånad över att det inte tagit slut tidigare. I laget skojade vi om Mister (Svennis), att han aldrig upplevt riktigt latinsk passion förut, men när han träffade Nancy blev han hänförd. Men vi trodde aldrig att det skulle hålla.

Spelaren säger att det i fotbollskretsar, både i Rom och Milano, pratats ett tag om att förhållandet var på upphällningen.

- Men man ska aldrig säga aldrig. Om de gifte sig i morgon skulle jag inte bli förvånad. Är det något jag lärt mig är det att Eriksson är en man man aldrig riktigt vet var man har.

Brittisk press om dramat

De brittiska tidningarna ägnar även i dag mycket stort utrymme åt separationen som har varit en följetong de senaste dagarna.

Hanna Rydén