Nytt nummer av Paolos mat: Läckert med fisk och skaldjur!

Fisk till middag? Ur senaste numret av Paolos mat – i butik från den 26 september!

Vad ska vi äta i dag? Frågan vi alla ställer oss får ett svar i Aftonbladets nya magasin – Paolos mat.

Här ger Paolo Roberto dig sina bästa recept med lättlagad, god och nyttig mat för hela oktober.

Nu är hösten här – och det är även ett nytt nummer av Paolos mat.

Paolo Roberto är din guide till den lättlagade maten. Hans filosofi är att laga nyttig och god mat, som också barnen äter, utan att det är krångligt.

– Mina recept är kryddade med en stor portion napolitansk passion, men okomplicerade att laga. Jag vill hjälpa läsarna med snabba och enkla recept som gör matlagningen till ett nöje istället för ett gissel. Vardagsrecepten tar 15–30 minuter. På helgerna, däremot, när hela familjen kan vara samlad i köket, får matlagningen gärna ta längre tid, säger Paolo Roberto.

I det nya numret bjuder Paolo på läckra fisk- och skaldjursrecept. Han har varit på ett hisnande besök i Norge för att utforska den norska matkulturen. Dessutom har Paolo blindtestat olivolja - är verkligen de dyra bäst? Och mycket mer!

Smarta träningstips

Paolo Roberto brinner inte bara för mat, utan även för hur man på ett enkelt sätt får in träning i vardagen. I varje nummer av Paolos mat visar den före detta proffsboxaren övningar som du kan göra hemma i vardagsrummet – på bara 15 minuter om dagen.

– Lägger du till promenader till och från jobbet så kommer du att få en bra form, säger Paolo Roberto.

Paolos mat finns i butik från 26 september till 2 oktober.

Aftonbladet