Är du mannen som Lisa söker efter?

Publicerad:

NYHETER

Lisa Tegelmark letar efter den snygga killen hon träffade under söndagskvällen

ROMANTISK EFTERLYSNING. Lisa Tegelmark, 36, har engagerat hela Sverige i sitt sökande efter den snygga killen i grön t-shirt som hon träffade på tunnelbanan under söndagskvällen.
Foto: Privat
ROMANTISK EFTERLYSNING. Lisa Tegelmark, 36, har engagerat hela Sverige i sitt sökande efter den snygga killen i grön t-shirt som hon träffade på tunnelbanan under söndagskvällen.

Hade du en grön tröja och satt på tunnelbanan mot Hässelby under söndagskvällen?

Då kan du vara den snygga killen som Lisa Tegelmark söker efter.

– Han var jättesnygg och trevlig! Men jag hann inte fråga honom vad han heter innan han hoppade av tåget, säger hon till Aftonbladet.

Tipsa | Aftonbladet

Klargrön T-shirt, solbrända överarmar, runt 180 centimeter lång, mörkblont hår uppsatt i knut eller tofs och lite skägg och mustasch. Så beskriver Lisa Tegelmark, 36, mannen hon mötte på tunnelbanan som hon inte kan sluta att tänka på.

– Han var jättesnygg! Jag hoppades att han skulle åka långt så att jag skulle hinna få reda på vem han är. Sen upptäckte han att vi var vid Slussen och sa att ”här ska ju jag av”. Så slängde han sig av tåget och jag hann inte fråga vad han hette.

Var på väg hem

Det var under gårdagskvällen, klockan tjugo över sju, som Lisa Tegelmark hoppade på tunnelbanetåget mot Hässelby vid Gullmarsplan.

Efter en helg på spelmansstämma i Ransäter, Värmland, var hon på väg hem till Visby.

Hon släpade all sin packning till den mittersta delen av främre vagnen och hamnade mitt emot den nu eftersökta killen.

– Vi fick ögonkontakt och jag tänkte att oj, vad snygg han är! Han hade ett jättefint leende och frågade om jag varit och campat, med tanke på all min packning. Jag berättade om Ransätersstämman och sen skrattade vi och pratade i några minuter tills han hoppade av vid Slussen. Sen var han borta, säger Lisa Tegelmark.

"Hade varit kul att ses"

Nu har hela Sverige engagerat sig i sökandet efter den snygga killen.

Efter den korta men oförglömliga pratstunden gjorde hon en statusuppdatering på Facebook om mötet. På måndagskvällen hade det delats nästan 2 700 gånger.

– Jag tänkte inte själv att jag skulle göra en efterlysning. Jag skrev vad jag kände just då, i den stunden. Jag kunde inte tänka mig att det skulle bli så stort. Internet är galet men väldigt roligt och fint.

Nu hoppas hon att det romantiska mysteriet ska lösas.

– Om han hör av sig och är nyfiken på mig så hade det varit kul att ses. Jag vill hälsa honom att han inte ska vara rädd att höra av sig, jag är inte farlig!

Var det du som satt på tunnelbanan? Hör av dig till oss!

Publicerad: