Nyheter

Strauss-Kahn hyrde lyxprostituerade

Av: 

Linda Hjertén

NYHETER

"Var aggressiv mot tjejen"

Den före detta bordellmamman Kristin Davis, 35, säger att IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn, 62, anlitade hennes tjänster vid två tillfällen.

– Den första tjejen jag skickade upp till honom sa att han var aggressiv och ville inte gå tillbaka till honom igen, säger Kristin Davis till The Times.

I dag avgick Dominique Strauss-Kahn, 62, som chef för Internationella Valutafonden.

Han är åtalad för försök till våldtäkt, frihetsberövande och sexofredande efter att en städerska på ett New York-hotell slagit larm.

En miljon dollar

Den 32-åriga kvinnan anklagar honom för att stängt in henne på hans rum och tvingat till sig oralsex.

Just nu sitter han i New Yorks ökända fängelse Rikers Island i väntan på att senare i dag möta rätten. Där kommer han troligtvis att släppas mot borgen på en miljon dollar och att Strauss-Kahn ska övervakas i sin dotters hem i New York 24 timmar om dygnet med fotboja.

Nu riktas fler besvärande anklagelser mot Strauss-Kahn.

"Wicked Girls"

Den före detta bordellmamman Kristin Davis, 35, som förut gick under namnet "Manhattan Madam”, menar att Strauss-Kahn köpt sex från hennes eskortfirma "Wicked Girls" vid två tillfällen.

Den förre IMF-chefen ska ha fått kontakt med "Wicked Girls" genom en bosnisk prostituerad kvinna vid namn Irma Nici.

Han ringde bordellen första gången i januari 2006 och krävde en "helamerikansk tjej". Han betalade 2 400 dollar, 15 600 kronor, för två timmar.

– Den första tjejen jag skickade upp till honom sa att han var aggressiv och ville inte gå tillbaka till honom igen, säger Kristin Davis till The Times.

Andra gången han ringde ville han ha en brasiliansk kvinna. Enligt Davis avlöpte det hela utan några rapporterade problem.

"Var påstridig och girig"

Även Irma Nici, som förmedlade kontakten mellan bordellen och Strauss-Kahn, går nu ut i media och tar bladet från munnen.

– Tjejerna sa att han var påstridig, alltför girig och våldsam. Han våldtog ingen men för så mycket pengar i timmen förväntar vi oss att våra kunder ska bete sig som gentlemen, inte djur, säger Irma Nici till Daily Mail.

– Jag har tillbringat tre år åt att skydda männen som står på mina klientellistor men jag tänker inte längre skydda någon som ger sig på kvinnor.

Dominique Strauss-Kahn nekar till de brott han nu står anklagad för.

– Till er alla vill jag säga att jag å det bestämdaste förnekar alla anklagelser mot mig, skriver han i ett brev.

ANNONS

Nu kan du köpa Muminmuggen Fiske till ett rabatterat pris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert: