Snabbe Arvid gillar rövare

NYHETER

Kom för tidigt till världen och diggar musik

Foto: Diggar busar Arvid älskar gröt, gåstolen och låten Folk och Rövare i Kamomilla Stad.

"Arvid föddes två dagar innan beräknat födelsedatum, på Nyårsdagens kväll. Vattnet gick på nyårsdagens morgon, och vi åkte in vid lunch."

"Blev hemskickade efter att ha tagit en CTG-kurva, värkarna hade inte kommit igång ännu. Vid tretiden på eftermiddagen började det däremot att kännas, och vid 18:30 var vi tillbaka på BB. Efter epiduralbedövning, sugklocka (aj) och diverse arga skrik (i stil med "släpp mig - jag vill gå hem") föddes Arvid - världens finaste lilla pojke. Namnet Arvid kom vi dock på ett par dagar senare då vi låg på BB-avdelningen. Arvids farmor, som jobbar som barnmorska, gick på sitt pass vid 22-tiden på kvällen den 1/1, så hon fick se sitt barnbarn först av alla i släkten.

Älskar gåstolen

Nu är Arvid drygt sex månader, och älskar gröt, fruktpuréer samt sin gåstol. I den sistnämnda far han omkring i en ruskig fart, det gäller att passa sig och sina hälsenor... Favoritlåten är Folk och Rövare i Kamomilla Stad. Han är en otroligt nöjd och glad liten kille som till sina föräldrars stora lycka somnar vid 18:30 - 19 på kvällarna och sover till 07. Första tanden är på gång, och häromdagen kröp han för allra första gången.

Tiden står stilla

Att få barn kan inte jämföras med något annat, aldrig hade man kunnat ana hur det kändes att älska någon så innerligt. Ibland står vi bara och tittar ned på honom när han sover - tiden står stilla och man kan stå där i evighet."

Med vänliga hälsningar, Arvids mamma!

Det här är jag:

Läs också: