"Bjuder på några shots"

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll? Felipe ”Fille” Leiva Wenger, 26, aktuell med grammisnominerade Ison & Fille-albumet ”Stolthet”.

Fille från Ison&Fille laddar med fettig när han ska köra "Fakka-ur-mode".

Jag börjar kvällen rätt tidigt med att käka en Vikingpizza på pizzerian Palmera i Vårberg. Jag har med mig min vän och eviga vapendragare Fänitello som sällskap. Han blir farsa snart och behöver spara pengar för kotten, så som den trevliga prick jag är

bjuder jag. Fettig mat funkar bra när man ska köra en helkväll, eller ”Fakka ur-mode” som vi så fint kallar det.

Därefter går vi och köper groggvirke på Vårbergs Kött & Delikatesser. Jag passar också på att köpa ett paket tuggumi så man är fräsch för gizzarna ni vet. Runt 19.00 tiden kommer Big Ass Pee och Mac Beezy förbi mig. Vi saluterar kaptenen (dricker Captain Morgan och cola), snackar skit och lyssnar på någon r&bplatta. R&b är the shit!

Vid 22 tar vi tuben in till stan och Annakhan där dj Taro spelar den bästa musiken på fredagarna. Där träffar vi även upp våra vänner Rizla och Sueditello. Jag bjuder på några shotsrundor och Rizla kör sin ”Träningsvärk-i-benen”-dans. Stämningen är på topp och vi drar vidare in i natten. Har vi tur blir vi insläppta någonstans. Hey, man vet aldrig!?

Vid 03-tiden är det iallafall efterfest hemma hos mig och alla är välkomna. Jag vaknar upp dagen efter med lätt huvudvärk och är 1000 kronor fattigare. Grändy style! Eijt eijt eijt!

Tidiager Tusenlappar:

Aftonbladet