Pappans bilder på dottern får folk att tappa andan

1 av 4
NYHETER

En irländsk pappa har blivit omtalad sedan han skapat en serie hårresande bilder på sin dotter i livsfarliga positioner, skriver Elite Daily.

Om du tillbringar mycket tid på internet kommer du så småningom att stöta på en pappa som skrämmer skiten ur sin familj och resten av världen genom att försätta sin arton månader gamla dotter i farliga situationer och knäppa en bild.

Foto: Stephen Crowley

Bilderna, som har spridits på Imgur, har fått människor att hisna av skräck. Men Stephen Crowley är designer och meddelar att situationerna han försatt sin dotter i naturligtvis är farliga, men falska. Allt är photoshopat.

– Jag arbetar som designer, så tänkte att det kunde vara kul att oroa människor genom att försätta något så känsligt i osäkra situationer, säger han till Elite Daily.

Bakgrunden till bilderna är hjärtskärande

På bilderna får man se henne göra allt från att leka med knivar till att balansera ostadigt högst upp på en stege. Men Hannah är långt ifrån känslig. När hon var fyra månader gammal fick hon diagnosen HLH, hemofagocyterande lymfohistiocytos, en sällsynt sjukdom som är livshotande. Lilla Hannah tillbringade sex månader på sjukhus och behandlades med cellgifter och genomgick en benmärgstransplantation.

Av 27 miljoner benmärgsdonatorer var det bara tre som matchade Hannah. Därför använder sig Stephen av bildprojektet för att belysa vikten av att donera sina organ.

– Jag hoppas att någon som kollar på mina bilder och ler, kommer att skriva under som donator. I Hannahs fall var det en anonym donator från Tyskland som räddade hennes liv. Liten värld va?

Foto: Stephen Crowley

Eftersom familjen spenderat så mycket tid på sjukhuset tidigt i Hannahs liv, försöker de ta så många bilder som möjligt där de befinner sig i vardagliga situationer.

– Vi tar massor av foton nu när vi kan göra normala saker. Hon mår mycket bättre och har alltid ett leende på läpparna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Familj

Internet

Fotografi