Nioåriga hunden letar efter ett hem till jul

Foto: Atlanta Humane Society
Hunden letar efter ett permanent hem.
NYHETER

Nio år gammal blev hunden Boss övergiven av en familj som inte längre kunde ta hand om honom – och hamnade på ett hem för hemlösa hundar.

281 dagar senare är han kvar, rapporterar The Dodo.

Det var i början av året som hunden Boss lämnades in på Atlanta Humane Society, ett hem för herrelösa hundar i Atlanta i USA. Då var han nio år gammal och hade lämnats av sin förra familj, som inte längre tyckte att de kunde ta hand om hunden.

– Namnet Boss passar honom, för när han går runt i kvarteret tittar folk på honom med respekt, säger Deborah Lareau, som under en period varit hundens fostermamma.

Men trots ständiga försök har ingen kunnat hitta ett hem till Boss under året som gått. 282 dagar efter att han lämnades in på AHS är han fortfarande kvar. Det är lätt att undra om hunden minns hur det är att ha en familj längre.

Vill hitta hem till jul

I ett nytt försök att hitta en ny husse eller matte åt Boss har nu hans hundhem publicerat en bild på hunden där han poserar med en skylt.

”Snälla adoptera mig till jul”, står det på lappen Boss bär om halsen.

– Han älskar att bli kliad på magen och att springa runt på gården utanför, berättar Christina Hill från hundhemmet till The Dodo.

Hon fortsätter:

– Han kanske är lite av en pensionär, men han har år av kärlek och skoj kvar att ge.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hundar

USA

Jul