God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Foto: Associated Press/TT Nyhetsbyrån

Mannen som jagats för nattklubbsmassakern gripen

Mannen som har jagats misstänkt för nattklubbsmassakern i Istanbul på nyårsnatten har gripits, rapporterar turkiska medier. Den uzbekiske mannen ska ha gripits tillsammans med ytterligare fyra personer i en lägenhet – där han gömde sig med sin 4-årige son.
Läs hela artikeln

Foto: STEFAN JERREVÅNG

Knallen: Peder Fredricson vann Jerringpriset

Jerringpriset väntades bli en duell mellan Sarah Sjöström och Henrik Stenson. Men när rösterna var räknade stod OS-silvermedaljören Peder Fredricson som den stora vinnaren. En rättmätig sådan, enligt Sportbladets Kristoffer Bergström.
Läs hela artikeln

Foto: DOMINICK REUTER / AFP

Trumps fredsförsök – träffar Kings son

Den blivande presidenten brukar försöka ena nationen, men Donald Trump har i stället ägnat sig åt upprepade attacker mot en ikonisk människorättskämpe. För att försöka reparera relationen stämde han träff med Martin Luther Kings son.
Läs hela artikeln

Två gripna efter blodigt bråk med hammare

Två män greps efter ett slagsmål i ett trapphus i Sandviken i natt. En hammare ska ha använts och bägge män ska ha varit blodiga när polisen grep in.
– Det var blod i trapphuset, säger Jesper Larsson vid polisen i region mitt.
Läs hela artikeln

Foto: Facebook / TT
Paret berättar att deras liv förändrats efter att de träffat Joey.

Hemlösa mannen ställde upp för paret

När Charlotte och Taylor missat sitt sista tåg fick de hjälp från oväntat håll. Nu tycker de att deras liv har förändrats helt.
– Vi pratade i timmar om livet och blev bästa vänner direkt, säger Charlotte till The Mirror.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!