Realitystjärnan döms efter kokainfestande i Uppland

Av: Felix Blom

Publicerad:
Uppdaterad:
Paulina ”Paow” Danielsson, 26.
Foto: TV3/Johnny Wohlin
Paulina ”Paow” Danielsson, 26.

”Paradise Hotel”-stjärnan och instagramprofilen Paulina ”Paow” Danielsson dömdes i förra veckan för ringa narkotikabrott.

Det var under en fest i Uppland i maj förra året som polisen tog henne med kokain i kroppen.

”Paradise Hotel”-stjärnan har varit frispråkig om sina kokainvanor. Hon har tidigare berättat för Aftonbladet att det handlar om att hon inte vill vara någon hycklare.

– Jag vill vara ärlig om det, för då blir det ändå inte ett missbruk. Förstår du? Om jag säger att merparten knarkar ibland, för det gör de flesta, och ska sitta och säga att jag inte gör det så skulle jag ljuga – och jag hatar att ljuga, säger hon.

Festandet kom i kapp

Nu har dock festandet hunnit ikapp instagramprofilen och hon dömdes i fredags till två fall av ringa narkotikabrott vid Stockholms tingsrätt. Det ena brottet efter en fest i Uppland förra året.

Av polisens förundersökning så framgår det att Paow säger sig tagit kokain dagen innan festen i Uppland. Polisen uppger dock att hon uppträdd på ett typiskt narkotikapåverkat sett och varit stissig med förstorade pupiller.

Foto: 10300 / TT NYHETSBYRÅN
Paulina ”Paow” Danielsson har flera gånger varit en av deltagarna i ”Paradise Hotel”

Dryga böter

Stjärnan erkänner brottet och döms att betala dagsböter om totalt 20 900 kronor.

Paulina ”Paow” Danielsson säger under onsdagen till Aftonbladet att hon inte vill uttala sig något ytterligare om domen.

– Jag vill inte kommentera det något mer, säger hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE