Jysk

Jysk ger alla anställda ledigt – dagen efter personalfest

avMatilda Aprea Malmqvist

På söndagen den 20 oktober stänger Jysk alla sina butiker så att alla medarbetarna kan vara med och fira på personalfesten.

– Vi är stolta över att ha så många duktiga medarbetare i våra butiker, säger Kenneth Pedersen, Head of Retail för Jysk Sverige.

Jysk ska kora sin bästa säljare och fira sina medarbetare med en stor personalfest i Göteborg. För att alla de anställda ska kunna vara med på festen stänger de samtliga butiker på söndagen den 20 oktober.

– Vi är stolta över att ha så många duktiga medarbetare i våra butiker. De är kompetenta, serviceinriktade och utmanar varandra till att utvecklas, säger Kenneth Pedersen, Head of Retail för Jysk Sverige, i ett pressmeddelande.

Stänger butikerna dagen efter festen

Festen kommer att hållas på Gothia Towers och både medarbetare och respektive är bjudna.

– I år har vi anmälningsrekord till festen. Förra året tog vi beslutet att stänga alla butiker dagen efter festen för att göra det möjligt för fler att delta. Också i år stänger vi butikerna dagen efter och vi är glada över att så många vill resa till Göteborg och fira, säger Jysk Sveriges vd, Johan Sjödin.

Jysk är från början ett danskt bolag och öppnade sin första butik 1979. Den första svenska butiken öppnade i Malmö 1991. I Sverige finns det 145 butiker och närmre 1 300 säljare.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jysk

Göteborg