Jamie Cumming med två av sina barn.
Jamie Cumming med två av sina barn.

Har snart 15 barn – med 13 kvinnor

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Här är Storbritanniens kanske mest oansvarige förälder.

Arbetslöse Jamie Cumming, 34, har 14 barn med tolv olika kvinnor.

Snart blir han pappa igen.

Jamie Cumming med två av sina barn.
Jamie Cumming med två av sina barn.

Jamie Cumming, 34, blev pappa första gången 1995. Flickvännen trodde att de skulle gifta sig men Jamie Cumming, från Dundee i Skottland, hade andra planer.

Var otrogen

När barnet fötts började han dejta flickvännens kusin. De höll ihop i tio år men 34-åringen lämnades när det uppdagades att han varit otrogen med flera andra kvinnor, skriver The People.

1997 födde en älskarinna hans andra barn. Ungefär samtidigt hade han också gjort den dåvarande flickvännens kompis gravid.

Så har det fortsatt.

”Får vara nog”

Jamie Cumming har redan 14 barn med tolv olika kvinnor – i november ska hans 19-åriga flickvän föda hans 15:e barn.

Nu kallas han ”Storbritanniens mest oansvarige förälder”.

Till och med hans egen mamma har tröttnat och bett sin son att sluta få barn och ta ansvar för sina handlingar.

Lorraine Cumming, 55, säger att hennes son måste hitta ett jobb så att han kan börja betala underhåll i stället för att låta mammorna söka bidrag. 

Inget underhåll

– Jag älskar Jamie och alla mina barnbarn, men nu får det vara nog. Det är dags att min son sluta blir pappa till fler barn och börjar ta ansvar, säger hon till The People.

De flesta av kvinnorna som har barn med 34-åringen får söka bidrag för att klara sig eftersom han inte betalar ett öre i underhåll.

En av dem har sagt att han låtsas att han är tillgänglig genom att säga att han bor i en gammal husvagn. En annan kvinna har sagt att han var väldigt charmig och kärleksfull och att han brukade ta med henne på romantiska weekendresor.

”Ett beroende”

Lorraine Cumming säger att hon har en bra relation med de flesta av mammorna men tycker att hennes sons beteende är pinsamt.

– Tjejerna har förstått att han lovar dem evig kärlek men att han går bakom ryggen på dem och lovar samma sak till otaliga andra tjejer, säger hon.

– Hela familjen har försökt prata med honom för att få honom att sluta, men det är som ett beroende för honom.

Jamie Cumming själv har inte velat ge några kommentarer.

Publicerad: