Här ammar Christina – mitt under sitt eget bröllop

NYHETER

”Jag var tvungen”

Mitt under Christina och Dannys bröllop började deras nio månader gamla dotter Gemma att skrika av hunger. Christina löste det genom att amma i kyrkan – något hon nu hyllas för på sociala medier, skriver Huffington Post.

När Gemma började skrika mitt under vigseln tittade Christina Torino på sin fästman Danny Benton och sa ”nu gör jag det.” Sedan satte hon sig ned på en av kyrkans bänkrader och ammade parets dotter Gemma.

”Tog ett tag innan jag kände mig bekväm”

Gästerna, som bestod av parets vänner och familj, reagerade inte nämnvärt då de alla är vana vid att Christina ammar när helst Gemma meddelar att hon är hungrig.

– Danny nickade bara när jag sa att jag var tvungen. Att amma är naturligt, det tog ett tag innan jag kände mig bekväm med att göra det på offentliga platser. Men nu känns det helt naturligt och skulle inte vilja göra på något annat sätt, säger Christina till Huffington Post.

”Alla har varit uppmuntrande”

Efter att Christina och Danny slutfört vigseln, och ammat färdigt, lade Christina upp en bild från kyrkan där hon ammar. Bilden lades upp i en amningsgrupp på Facebook där den fått stor uppmärksamhet.

– Jag har bara fått positiv respons från allmänheten, säger Christina till Huffington Post och fortsätter.

– Alla har varit väldigt uppmuntrande och stöttande.

Följ oss på Facebook