Efter hjärtskärande bilden – nu har femåriga flickan dött

1 av 3

avMalin Wigen

NYHETER

Ally Parker delade med sig av en bild som visar hur hennes pappa tar ett sista farväl av sitt cancersjuka barnbarn – en bild som spreds världen över. Nu har den femåriga flickan dött, skriver Daily Mail.

Braylynn Lawhon, 5 år från Florida, blev känd världen över efter att hennes mamma Ally Parker delat en bild på dottern och Allys pappa, som båda då befann sig i livets slutskede.

Bilden visade när den ALS-sjuka morfadern tog ett sista farväl av sitt cancersjuka barnbarn Braylynn.

Inom några dagar kommer jag att bli tvungen att begrava den här vackra lilla tjejen. Om några månader, eller kanske till och med veckor, kommer jag att begrava min far”, skrev hon på Facebook då hon publicerade bilden.

”Har fått sina gnistrande änglavingar”

Nu har dottern, som diagnostiserades med en dödlig tumör i hjärnstammen i december förra året, dött. Familjen gick ut med den sorgliga nyheten tidigt på tisdagen, på Braylynns Facebooksida.

Vår älskade Braylynn, vår krigarprinsessa, fick i natt sina gnistrande rosa änglavingar”.

Nu vill Ally Parker öka medveten kring sjukdomen i förhoppning om att vetenskapen ska hitta ett botemedel. På en Gofundme-sida samlar familjen in pengar till forskning och till kostnaderna för såväl dotterns som morfaderns begravning.

Hon var en prinsessa med en krigares styrka och vi kommer aldrig att glömma henne. Vi måste sätta stopp för den här sjukdomen så att den inte tar fler barn ifrån oss”, avslutar hon inlägget.

ARTIKELN HANDLAR OM

Barncancer

Florida