”Silikon- Tajtjana” tänker bli prinsessa

1 av 2 | Foto: ALL OVER PRESS
Maken slogs ihjäl Tatjana Gsell med sin tyske prins Ferfried von Hohenzollern. Tatjanas före detta make var plastikkirurg och fixade hela hennes kropp. Sedan mördades han.
NYHETER

BERLIN

Vad sägs om den här släktingen, kungen?

Nu tänker den ökända "Silikon-Tatjana" Gsell bli prinsessa.

- Ska vi inte be Carl Gustaf om att komma på förlovningen? frågar hon sin tyske prins, Ferfried von Hohenzollern.

- Ja, tänk om Carl Gustaf kunde komma " Så där sitter den 63 år gamle prinsen och dillar i den dokusåpa som rullade i gång i tyska RTL2 i går. Han är faktiskt avlägset släkt med den svenske monarken.

Under fyra avsnitt ska nu tv-publiken få vara med när Tatjana lär sig att uppträda med stil. Hon kommer att få lektioner i fäktning, ridning och att äta med kniv och gaffel.

Gsell blev känd i Tyskland när hon gifte sig med en äldre plastikkirurg som fixade till brösten, låren ja, i stort sett varenda kroppsdel på henne. Det blev 30 operationer till slut.

Dödades vid ett inbrott

Uppståndelsen blev inte mindre när sedan kirurgen slogs ihjäl under ett inbrott. Tatjana häktades misstänkt för att ha hyrt en lönnmördare. Men det visade sig att överfallet i själva verket var ett försäkringsbedrägeri som hon och äkta maken planlagt. Hon fick en mild dom - och ärva flera miljoner euro.

Det senaste året har Tatjana och prins Ferfried varit ett par och hon vill väldigt gärna gifta sig till prinsesstiteln. Problemet är att han redan är gift och hustrun vill inte separera.

Asbjørn Svarstad