Jag har tröttnat på mina stora bröst

Publicerad:
Uppdaterad:

Gott nytt år till er alla. Jag har ägnat nyårshelgen åt att summera det gångna året. Något jag tycker att alla borde göra. Varje år händer det både positiva och negativa saker. Här är min lilla kompott:

1. Att jag skaffade mig ett jobb.

Det har varit så otroligt bra för mig att gå till samma jobb varje dag – att helt enkelt få lite rutin i livet. Alla människor som klagar på att det är jobbigt att gå till samma arbetsplats dag ut och dag in vet inte vad de talar om. Tänk er själva att aldrig veta vad som händer nästa vecka och varifrån nästa lönecheck ska komma. Många kallar det frihet men enligt mig är det bara otrygghet.

2. Jag började gå i terapi.

Helt plötsligt har jag börjat förstå samband mellan olika galna saker jag utsatt mig för. Lärt mig att det mesta händer ”for a reason”. Det är jäkligt jobbigt att gå dit, men nåde den som ger upp.

3. Jag hade konstutställningen ”Kvinnan och Kärleken” på Galleri Rönnquist och Rönnquist i Malmö förra sommaren.

Handlade om alla destruktiva förhållanden jag haft och om reflektioner och känslor runt ämnet kärlek. Målningarna var ångestfyllda och skrikiga. Jag var nöjd med många, men det fanns tyvärr också några som var mindre bra. Jag hatade mig själv för att jag hängde fram saker jag egentligen inte var nöjd med bara för att ”fylla upp”. I framtiden kommer jag aldrig någonsin att ställa ut något som jag inte känner att jag älskar djupt in i själen.

4. Jag har tröttnat på mina stora bröst.

Alla pratar om dem och det känns som att de skymmer min egentliga identitet. Den 19 januari ska jag gå på konsultation hos plastikkirurgen för att sedan plocka ut implantaten. Jag tycker fortfarande att stora bröst är snygga men någon måtta får det vara! Just nu har jag en dubbel-D-kupa och tänkte gå ner till min naturliga C-kupa. Visserligen är jag trött på plasttuttarna men implantaten har ändå skänkt mig mycket glädje genom åren. Därför vill jag att de ska vara till nytta och glädje för någon annan. Någon som har det svårt. Så jag tänker auktionera ut dem på Ebay. Pengarna ska gå direkt till offren för inbördeskriget i Rwanda. Se till att även du är med och bjuder på dem när auktionen väl startar. Ju mer pengar desto bättre.

Läs också:

Carolina Gynning

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN