Blev osams efter Uno-spel – högg ihjäl sin granne

Foto: Skärmdump BR.se/TT
Anklagade sin granne för fusk – sen högg han ihjäl honom.
NYHETER

När 22-åringen insåg att han var på väg att förlora i kortspelet Uno anklagade han sin granne för att fuska – och såg rött, skriver indiska tidningen Hindustan Times.

I lördags knivhögg en 22-årig man sin granne till döds efter att ha förlorat när de spelade Uno. Det hela ska ha inträffat vid 18-tiden på kvällen, enligt polisen i Agripada i södra Mumbai.

Det 24-åriga offret bjöd in 22-åringen för att spela i lördags efter att han sett honom i området. 22-åringen, som är arbetslös, tackade ja och de satte sig framför huset, skriver Hindustan Times.

Anklagade grannen för fusk

Efter en timmes spel började 22-åringen att skrika och anklaga grannen för fusk. Detta för att han var på väg att förlora. Grannen ska inte ha brytt sig utan hånskrattat enligt vittnen, säger Savalaram Agavane vid den lokala polisen.

Detta gjorde 22-åringen ännu mer arg och han drog fram en kniv – och högg sin granne i huvudet, rygg och axlar flera gånger innan han flydde platsen.

24-åringen fördes till sjukhuset av sin mamma och sina grannar, där förklarades han död.

Polisen kontaktades som tog upp jakten efter den 22-årige mannen och grep honom i grannskapet där han gömde sig. Han anhölls för mord, enligt Hindustan Times.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mumbai

Indien