Lurade sin man – flera år efter sin död

1 av 5
NYHETER

Nigel Fittons fru dog i cancer år 2013. Innan hon dog såg hon till att ge honom strikta order som han följde slaviskt. Nu, flera år senare, förstod han att hans humoristiska fru lyckats lura honom en sista gång, skriver brittiska Metro.

Phedre Fitton dog 69 år gammal i cancer 2013. Men innan hon dog såg hon till att ge order till sin man Nigel Fitton som bor i Sydafrika.

Innan mamma dog så gav hon pappa strikta order om att vattna blommorna i badrummet”, skriver dottern Antonia Nicol på sin Twitter.

Enligt henne har han varit väldigt noga med att vattna blommorna och hålla dem levande.

– De var tillsammans sedan de var 16 år och han var förkrossad när hon dog. Så han gjorde bara vad hon ville att han skulle göra, säger hon till Metro.

Men det hela visade sig vara mammans sista chans – att få skämta med pappan.

Blommorna såg så fina ut att han bestämde sig för att ta med dem till sitt nya hem. Det var då han upptäckte att de var av plast. Jag kan höra min mamma skratta”, skriver hon i sin tweet som berört och roat tusentals personer.

”Det var hysteriskt roligt”

Från början var det riktiga plantor som mamman sedan ersatt med plastblommor, enligt Antonia. Det var när hon skulle hjälpa honom att flytta som de upptäckte mammans busstreck. Då hade han vattnat dem år efter år utan att ana något.

– Han sa ”Inte konstigt att de ser så bra ut fortfarande”. Det var hysteriskt roligt och det kändes verkligen som att hon fortfarande var med oss.

Pappan Nigel Fitton ska vara rörd över responsen dottern fått för sin tweet. Flera har hört av sig för att ge komplimanger gällande mammans humor och delge liknande personlige historier. Pappan Nigel har dessutom ställt upp på en bild för Twitteranvändarna där han vattnar en av platsblommorna.

– Det är inte ofta i dessa dagar som man träffar sin själsfrände i 16 års ålder och fortfarande älskar varandra när man är 70 år, säger Antonia till Metro om föräldrarnas relation.