Jagas efter mordbilder på döda flickvännen

avErik Melin

Foto: AP
Jagas David Kalac tros ha mördat sin flickvän Amber Lynn Coplin.

Polisen i delstaten Washington jagar en man som misstänks ha mördat sin flickvän.

Mannen publicerade bilder på hennes kropp på nätet.

Han bad också polisen att hitta och döda honom.

David Kalac har bett polisen i Kitsap County att hitta och döda honom. Och polisen gör allt de kan för att få fatt Kalac.

Mannen är synnerligen misstänkt för mord efter att ha publicerat bilder på sin döda flickvän, Amber Lynn Coplin. Polisen i Kitsap har bekräftat att bilderna föreställer den avlidna kvinnan. Kalac ska också ha beskrivit hur han mördat Coplin.

Hennes kropp hittades i tisdags av hennes tidigare man efter att deras gemensamma 13-åriga son blivit orolig. Han hade hört henne bråka med Kalac bara några timmar tidigare och bad pappan att se efter Coplin.

Kroppen låg i ett sovrum i parets hus. Polisen hittade också hennes körkort på vilket ordet ”död” var skrivet. På gardinerna var ”dåliga nyheter” skrivet och ”hon dödade mig först” över ett foto på väggen.

”Är huvudmisstänkt”

Kalac försvann i Coplins bil och tidigt på onsdagen jagades han av polisen i Portland, Oregon. Men han undkom och är fortfarande på fri fot. Polisen ser inget som tyder på att någon annan skulle vara skyldig till mordet.

– Han är vår huvudmisstänkte, säger polisen Scott Wilson till nyhetsbyrån AP.

I tisdags skickades ett sms från Kalacs mobiltelefon. Meddelandet gick till en av hans vänner och denne uppmanades hålla utkik efter Kalac i tidningarna

ARTIKELN HANDLAR OM

Portland

Brott