Nyheter

Ett ögonblick...

Av: 

Susanna Vidlund

Gert Fylking.

Foto: Scanpix

NYHETER

Gert Fylking, 65, som igår stoppades från att låta två porrstjärnor ha direktsänt sex i radioprogrammet "Gerts värld – din röst i natten" i Rix FM.

– "Cheeta" dök ju aldrig upp och då ringde jag och frågade var hon var någonstans. Hon var hemma. "Din chef ringde mig tidigare idag och sa att jag inte behöver komma till studio ikväll", sa hon. Men vad fan, sa jag och ringde min chef Christer Modig. Det hela slutade med ett fantastiskt gräl i direktsändning i fem minuter som nu någon påpasslig människa har lagt ut på Youtube.

Är det första gången som cheferna sätter stopp för dina planer?

– Ja, faktiskt. Att vid 65 års ålder bli censurerad för första gången i livet är en helt ny erfarenhet. Jag har blivit kritiserad av många chefer under årens lopp. Det är många saker som jag har gjort som inte uppskattats, exempelvis SM i lavemang. Då stod inte cheferna direkt och applåderade.

Hur reagerade lyssnarna på chefernas beslut?

– Jag har fått säkert hundra mejl. Folk tycker att det här är för djävligt och skriver "Stå på dig Gert, synd att det inte blev något". Andra tycker att det är för djävligt att chefen gick bakom ryggen och avbokade. Sen fick Christer Modig, chefen alltså, också mejl om att det är skönt att någon stoppar "den där idioten" Gert Fylking.

Vad vill du säga till de lyssnare som är besvikna över bristen på livesex i studion?

– Jag kan förstå deras besvikelse. Att få hundra mejl via vår hemsida är en ganska betydande skörd ändå. Men jag kan säga så här: Sista ordet är inte sagt i den här affären än. Nu har det ju blivit lite prestige i den här grejen.

Så det här var inte bara en pr-kupp?

– Nej, för fan. Inte alls. Det här var planerat mellan mig och Cheeta och hennes kille. Hon ringde och ville komma till studion. Tanken var att vi skulle ha en seriös intervju och så skulle folk som vanligt få ringa in och ställa sina frågor. Sen skulle Cheeta och hennes kille, precis som alla mina andra gäster, få göra sin grej. Hade chefen inte ringt och bokat av henne så hade vi kört, så är det bara.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag har avtalat tid med min chef Christer Modig och vi ska försöka hitta ett sätt att gå vidare så alla blir nöjda. Då menar jag att det här ska bli av.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Danmark–Finland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert: