Madden blev mobbad – nu har han hittat en kattkompis

Foto: Christina Humphreys / Facebook
NYHETER

Har du alltid drömt om att ha någon som ser ut precis som du? Den drömmen har slagit in för sjuåriga Madden Humphreys som föddes med gomspalt och ögon med olika färger.

”Det är roligt hur ett husdjur kan få dig att känna dig mindre ensam”, skriver mamma Christina Humphreys på Facebook.

Madden Humphreys, 7, kommer från Oklahoma och föddes med gomspalt och heterokromi, som ger olika färger på ögonen. Andra barn har mobbat honom för hans speciella utseende, men nu har pojken hittat ett sätt att hantera andras elakheter.

Han har nämligen fått en katt som ser ut precis som Madden själv.

”Om du missat det, de här stiliga pojkarna är båda födda med gomspalt och heterokromi (olikfärgade ögon), och vi vet att ödet säger att de ska bli bästa vänner. Det är roligt hur ett husdjur kan få dig att känna dig mindre ensam”, skriver Maddens mamma Christina Humphreys på Facebook.

Det var förra veckan som en vän postade en bild på en katten i en grupp för mammor till barn med gomspalt på Facebook, skriver Daily Mail.

Och i helgen åkte familjen från Oklahoma till Minnesota för att hämta sin nya, luddiga familjemedlem som Madden har döpt till Moon.

”Vi har flera fantastiska, generösa vänner och främlingar som hjälpt oss att göra resan möjlig, så att vi kunde adoptera den här fantastiska pälsbebisen och vi är så tacksamma”, skriver Christina på Facebook.

Nu har de unika pojkarna ett gemensamt konto på Instagram där man kan följa deras framtida vänskap.

Våra hundar och katter – en guldgruva för Sverige 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM

Oklahoma

Katter