Kvinna söks i samband med tygbutiksmordet

Publicerad:
Uppdaterad:

Polisen vädjar till allmänheten om tips

Polisen släpper nu signalementet på en kvinna som sätts i samband med mordet på en 36-årig kvinna i en tygbutik i Göteborg.

Polisen har konstaterat att den 36-åriga kvinnan mördades redan på torsdagskvällen men att hon inte hittades förrän på fredagsförmiddagen då hon inte öppnade butiken som vanligt.

Axellångt mörkt hår

Nu söker polisen en annan kvinna som kan ha med mordet att göra.

-Hon är mellan 30 och 40 år, av medellängd och normalt byggd. Hon har axellångt, mörkt hår som eventuellt är vågigt. Hon bar en svart midjelång jacka och rosa byxor, säger göteborgspolisen i ett pressmeddelande.

Den eftersökta kvinnan sågs i och kring butiken vid 18-tiden på torsdagskvällen ungefär samtidigt som polisen beräknar att expediten blev mördad.

Före och efter 18.00

– Det är av yttersta vikt för polisen att komma i kontakt med kvinnan eller med andra som har sett henne under tiden före och efter klockan 18 i torsdags kväll, säger göteborgspolisen.

Polisen genomförde sin tekniska undersökning av butiken både under fredagen och lördagen. Polisen har också förhört vittnen och har även talat med offrets anhöriga.

Alla som har uppgifter att lämna kring den eftersökta kvinnan ombedes ringa 031 - 739 22 22,

Läs mer:

Therese Holmberg

Publicerad: