Mäklare: ”Noll hyra om jag får leka med dig”

Av: Niklas Eriksson

Publicerad:

Metro avslöjar andrahandsmarknadens baksida

En fastighetsmäklare i Stockholm erbjuder kvinnor gratis boende – i utbyte mot sex.

När tidningen Metros reporter kontaktar mannen säger han att hyran är noll kronor om…

– Ja, om jag ibland får leka med dig, säger han.

Metros granskning av andrahandsmarknaden för boende i Stockholm stötte på en mörk baksida.

En fastighetsmäklare som på Blocket söker kvinnliga inneboende erbjuder boende i hans innerstadslägenhet mot låg hyra.

– Jag känner mig litegrann som den här prinsen som ska gå ut och rädda en tjej i nöd, som kanske då inte har boende, säger han till Metros reporter när hon svarar på annonsen.

Noll kronor – mot sex

När Metros reporter kontaktar mannen som är i pensionsåldern sjunker hyran till noll kronor – om fastighetsmäklaren får sex av hyresgästen.

– Jag älskar att slicka och får jag slicka dig ibland och kanske sätta på dig och sådana där grejer, om det går liksom, säger mannen som i sådana fall hyr ut gratis.

Under lägenhetsvisningen försöker mannen övertala reportern att dricka lite vin, sitta i hans vattensäng och titta närmare på hans massagebadkar, skriver Metro.

Mannen är mäklare och jobbar ofta med exklusiva objekt men i annonsen använder han falskt namn. Han är också varnad av fastighetsmäklarnämnden, skriver Metro.

Han erbjuder också kvinnliga hyresgäster låg hyra i utbyte mot att de hjälper till med hushållet samtidigt som han lockar dem med att de kan tjäna stora summor pengar på att hjälpa honom med hans försäljningar.

”Frivillig basis”

Mannen har tidigare haft kvinnor som bott hos honom och berättar att en betalade med sex.

När tidningen konfronterar honom säger han att han inte kräver sex av sina inneboende och att han både letar hyresgäst och partner med annonsen. Han tycker inte att det han gör kan jämföras med sexköp.

– Det är det väl inte, inte om det är på frivillig basis, säger han till Metro.

Publicerad: