Nyheter

Ex-älskarinna orolig efter massmord

Av: 

Magda Gad

NYHETER

Hon fick hotbrev från fyrbarnspappan som metodiskt mördade sin familj

Den franska pappa som kallsinnigt ska ha avrättat hela sin familj är fortfarande försvunnen.

Nu har hans ex-älskarinna trätt fram och berättat att hon fått ett hotbrev från honom.

”Vi hade en bra tid tillsammans, men du kommer att bli olycklig”, skrev han till henne efter massmordet.

50-årige Xavier Dupont de Ligonnès eftersöks internationellt sedan polisen funnit bevis för att han drogade och metodiskt sköt sin fru och deras fyra barn i tinningarna medan de sov, kring den 3 april.

När det makabra fallet blev känt hörde en jämnårig kvinna från Paris-trakten av sig till polisen och berättade att hon hade en kärleksrelation med mannen för två år sedan. Nu befarar hon att hennes liv kan vara i fara.

Lånade ut en halv miljon

Kvinnan ska ha lånat ut över en halv miljon kronor till Dupont de Ligonnès och sedan vidtagit rättsliga åtgärder för att få tillbaka pengarna. Den 9 april fick hon ett hotbrev från honom där han skrev: "Vi hade en bra tid tillsammans, men du kommer att bli olycklig."

Ex-älskarinnan har nu sökt skydd hos bekanta – efter att polisen har uppmanat henne att hålla sig borta från hemmet. 

Samtidigt misstänks mannen ligga bakom ytterligare ett försvinnande i småstaden Lourges, i Var-området nära Rivieran den 14 april. Han tog in på ett motell i närheten samma dag som en 50-årig fyrabarnsmamma plötsligt försvann från sitt hem.

Hennes ytterdörr var låst, bilen stod på parkeringen, mobiltelefonen och plånboken låg kvar i huset – men kvinnan var spårlöst borta.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför el och sänk din elkostnad på några få minuter via Compricer nu!

Compricer

Publisert: