Här får tvååringen ”superkrafter” - räddar sin tvillingbror

1 av 2
NYHETER

När Browdys tvillingbror fastnade under byrån agerade han direkt för att få loss honom – hela räddningsaktionen fångades på övervakningsfilm, rapporterar lokala tv-kanalen WREG.

De tvååriga tvillingpojkarna Brock och Browdy klättrade på byrån när den plötsligt välte. Brock fastnade under den tunga byrån och då kom tvillingbrodern till undsättning.

I ett klipp från övervakningsfilmen, som pappan Ricky Shoff delat på sin Facebooksida, ser man hur den Browdy kämpar med att befria sin bror.

Han försökte först lyfta byrån från olika vinklar, men byrån gav inte vika. Istället sköt han på byrån och till slut fick han bort den.

Vi är så tacksamma över bandet som de här två bröderna delar. Vi vet att Browdy inte var ensam i att flytta byrån från Brock!” skriver Ricky Shoff i Facebookinlägget.

Vill varna andra

Han berättar att han och hans fru var på övervåningen när byrån föll och att de inte hörde någonting. Det var några minuter senare som hans fru kom ned till undervåningen och såg att byrån låg på golvet. Men då pojkarna mådde bra förstod de inte vad som hänt förrän de tittade på övervakningsfilmen.

Familjen hade tur, då detta kan ha förödande konsekvenser. De bestämde sig därför för att dela videon på Facebook – för att varna andra.

”Snälla, se till att era byrårer är fastkilade och säkrade i väggen”, avslutar pappan inlägget.