Efter rusningen – bopriserna dalar

DAILY Boendeekonomen om vändningen

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Första månaden med röda siffror har kommit efter över ett års prisrejs. Under juni månad så sjönk bostadspriserna för första gången sen april förra året.

Suget efter större bostadsrätt eller hus en bit utanför storstadsregionerna fullkomligt exploderade under pandemin. De som blev nervösa för en krasch på bostadsmarknaden fick ack så fel.

Vad kan man säga om en månads röda siffror? Kan bostadspriserna fortsätta falla? Är det en sprickande bubbla på gång eller inte?

Svaren på dessa frågor ger dagens gäst Claudia Wörmann, boendeekonom på SBAB.

Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren, Amanda Hemberg Lind och Liv Elgenklöw.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE