Thomas säljer ”manlig” gräsklippare

1 av 2 | Foto: Den ”manliga” gräsklipparen.
NYHETER

Vill du överrösta din grannes gräsklippare?

Då har Thomas Andersson maskinen för dig.

– Man behöver ju hörselskydd när man använder den i alla fall, säger han.

Just nu säljer Thomas Andersson från Mora sin gräsklippare på Blocket. Hans säljargument är lite speciella.

”Tycker du grannens fina nya blanka stiga-åkgräsklippare känns lite fjollig? Denna maskin gör att din grannes tysta stiga blir överröstad flera gånger om, samt att den här sannolikt kan ta hand om planterade blommor/buskar/häckar som råkar stå i vägen som han knappast klarar av att ta hand om med stigan!”, skriver han.

”Låter mycket och vibrerar en hel del”

Gräsklipparen är av slåtterbalkmodell och har en Briggs & Stratton-motor. Utgångspriset ligger på 3 500 kronor och i det ingår ett par hörselkåpor.

– Den låter mycket och vibrerar en hel del, säger han.

Varför ska man ha en ”manlig” gräsklippare?

– Näe, det är mest ett litet skämtsamt säljtrick. Jag tycker inte att man måste ha en manlig gräsklippare egentligen. Men jag har inte så mycket annat att konkurrera med. Det finns ju nyare modeller i samma prisklass. Hade jag skrivit en tråkig annons hade ingen läst den.

”Damen tycker det är onödigt”

Thomas har som hobby att samla på sig gamla grejer. Han har även en gammal jordfräs och en gammal scooter. Men nu är det dags att skiljas från gräsklipparen.

– Jag ska köpa en båt och det fattas lite pengar. Det här är den grejen jag har minst nytta av. Damen tycker att jag köper lite onödiga grejer ibland.

Annonsen lades ut på torsdagskvällen. Hittills har buden lyst med sin frånvaro.

– Någon skickade ett mejl och tyckte det var en väldigt rolig annons. Han hade också en fru som inte tycker om att han släpar hem en massa grejer. Han skrev att om alla annonser hade varit så roliga hade han varit fast på Blocket på heltid.

ARTIKELN HANDLAR OM

Blocket

Mora