Åkte på smekmånad utan sin man – nu hyllas hon

1 av 5 | Foto: Huma Mobin
Hon var tvungen att åka utan sin man på smekmånaden till Grekland.

avMalin Wigen

NYHETER

Ett par från Pakistan hade planerat en smekmånad i Grekland. Men när mannen inte fick visum så beslöt hon sig för att åka utan honom. Nu hyllas hennes smekmånad av tusentals, skriver BBC.

Tidigare i år gifte siig Huma Mobin och Arsalann, ett ungt par från Pakistan. De bokade in en smekmånad till Grekland men tråkigt nog blev det inte som de tänkt sig. Arsalaan fick inte sitt visum men resan var redan betald. Så Huma fick åka utan honom och istället för sin man fick svärföräldrarna följa med.

”Första natten grät jag”

Under resan tog hon humoristiska bilder på sig själv och la upp på sin Facebooksida och bilderna har hyllats. På dem står hon och ser ledsen ut och låtsas hålla om någon – för att visa hur mycket hon saknar sin man.

– Han är festens mittpunkt, mitt bättre hälft – jag skulle inte åkt utan honom men han tvingade mig. Första natten grät jag mot min svärmors axel. Hon tröstade mig och sa att jag skulle göra det bästa av det, säger hon enligt BBC.

Huma Mobin

”Vill visa att vi saknar varandra”

Det är dock inte första gången paret tar denna typ av foton. Redan för ett år sedan, när paret precis hade förlovat sig, åkte Arsalaan på jobbresa till Budapest ensam. Då skickade han bilder på sig själv till Huma där han står med ledsen uppsyn och armen utåt.

– Så fort vi reser utan varandra gör vi så. Vi vill visa att vi saknar varandra, säger Huma.

Nu ska dock paret vara återförenade och de hoppas kunna åka iväg tillsammans snart.

ARTIKELN HANDLAR OM

Facebook