Arg lapp på ambulans under uttryckning

Foto: Katie Tudor / Twitter
NYHETER

En brittisk ambulans blev häromdagen utsatt för en aggressiv attack från medborgare, bland annat fick de en obehaglig lapp på sitt fordon. Lappen lämnades i staden Stoke-on-Trent och det stod: ”Ni har ingen rätt att parkera här.”

– Tillsammans med den här lappen fick de också ta emot massa verbala attacker, skriver Katie Tudor, mentor för ambulanssjukvårdare, på Twitter.

Katie Tudor arbetar som mentor för ambulanssjukvårdare i brittiska staden Stoke-on-Trent. När hon i söndags fick höra vad ett av hennes team råkat ut för blev hon upprörd.

Under morgonen hade de åkt på en uttryckning och parkerat sitt fordon utanför ett hus. Parkeringen resulterade i såväl obehagliga verbala påhopp som en aggressiv lapp.

På lappen stod: ”Om den här ambulansen inte kommit för att hjälpa någon på nummer 14, så har ni ingen rätt att parkera här. Jag kunde inte bry mig mindre, även om hela gatan kollapsade. Flytta nu ert fordon från framsidan av mitt hus.”

– Så upprörd över vad ett av våra team visade mig den här morgonen, skriver Katie på Twitter när hon visar upp en bild på lappen.

26-årig kvinna arresterad

Kvinnan blev upprörd över att ambulansen hade tagit hennes parkeringsplats. Men hennes agerande kan vara brottsligt och polisen har nu bekräftat att den 26-åriga kvinna har arresterats.

Så många trafikolyckor sker årligen 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM

England